Setmanari d'informació local - 138 anys

L'ofrena floral dóna el sus ciutadà a la tradicional Festa de l'Estendard

16643
El batle Noguera ha presidit l'ofrena floral a Jaume I. | Ajuntament de Palma

Aquest dissabte, amb motiu de la Diada de Mallorca, s'ha celebrat la tradicional ofrena floral al rei Jaume I que commemora la conquesta catalana. Partits polítics, institucions, entitats cíviques i ciutadanes han participat en aquest tradicional acte que es pot considerar el sus a la Festa de l'Estendard

Antoni Noguera, batle de Palma, ha presidit l'acte acompanyat del seu equip de Govern i de la resta de portaveus dels grups de l'Ajuntament de Palma. L'ofrena ha estat molt sentida, emotiva acolorida i amb una gran participació.

Identificació policial

Durant l'ofrena floral, com sol ser habitual, desenes de persones convocades per grups gonelles han reivindicat el caràcter 'mallorquí' de la festa, enfront de les reivindicacions sobiranistes.

Segons ha pogut saber dBalears la Policia Nacional espanyola ha deixat entrar els grups gonelles amb els pals de les seves banderes, mentre que no ho ha deixat fer a les entitats independentistes. Segons s'ha pogut saber, dos membres d'entitats sobiranistes de Mallorca han estat identificats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.