Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB critica la «incapacitat» del Govern per «donar respostes» als problemes dels ciutadans

16617

Esquerra Unida ha censurat aquest divendres, amb motiu de la seva valoració de l'any 2017, la «incapacitat» del Govern per «donar una sortida real i àgil» a les diferents problemàtiques que afecten a les Baleares. Per la seva banda, expliquen que han intentat treballar en tots els àmbits en la mesura que han pogut i depenent dels recursos que han tingut a l'abast.

Així, diuen que encara que a les Balears no tenen «representació directa dins la institució», han intentat potenciar el fet de ser part dels «diferents conflictes socials». Segons han remarcat, han estat al carrer i han traslladat a les institucions «moltes propostes» sobre temes pels quals «cap altre partit» s'ha preocupat a investigar i trobar solucions.

Respecte als ajuntaments, tant en els que tenen representació com els que no, han presentat «centenars de propostes» i en l'àmbit insular s'han presentat propostes a Mallorca, Menorca i Formentera, però sobretot a Eivissa. En el Parlament aquesta legislatura, no tenen representació i això asseguren que els ha servit per «fer de contrapès o oposició extraparlamentària», ja que han pogut «pressionar» al Govern.

A més, també han destacat el treball realitzat a escala estatal i al Parlament europeu. Aquí, han ressaltat les seves propostes en el conflicte dels estibadors, amb l'espoli de recursos del Sahara Occidental i amb l'abocament marí de residus de la incineradora de Son Reus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.