Setmanari d'informació local - 138 anys

Cultura actualitza la borsa de col·laboradors de les proves de català

16609

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha actualitzat la borsa d'examinadors col·laboradors de les proves de català, de la qual ja formen part 219 persones. Així ho ha informat la Conselleria aquest divendres amb motiu de la publicació de la baremació provisional dels mèrits aportats pels sol·licitants.

En total, són 219 les persones admeses en la borsa que ja podran participar en els propers exàmens escrits els dies 23 i 27 de gener de 2018Davant l'augment d'inscrits en les convocatòries de proves per a l'obtenció dels certificats de coneixements de llengua catalana, la Direcció general de Política Lingüística va convocar una nova borsa d'examinadors col·laboradors de les proves.

Segons la Conselleria, l'anterior, de 2013, «resultava insuficient» ja que cada vegada es necessita més personal qualificat per gestionar les proves, concretament per a les tasques de responsable d'aula de les proves escrites i d'examinador de les proves orals.

En la darrera convocatòria, de maig de 2017, fou necessari disposar de 119 col·laboradors per dia en les proves escrites, mentre que en les proves orals es van convocar 144 examinadores. La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha actualitzat la borsa d'examinadors col·laboradors de les proves de català, de la qual ja formen part 219 persones.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.