Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciudadanos considera que «aixecar les barreres del Túnel de Sóller mostra el poc sentit comú del govern»

16595

La portaveu de Ciudadanos (Cs) de les Balears en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, considera que «aixecar les barreres del Túnel de Sóller i no cobrar peatge demostra el poc sentit comú del govern del Pacte». «És un error rescatar el túnel quan quedaven quatre anys perquè finalitzàs la concessió administrativa i passàs a ser gratuït», ha remarcat Serra.

«Des de Cs estam a favor que el túnel sigui gratuït, però no a qualsevol preu», ha manifestat la portaveu, que ha assegurat que «en cap moment l'Executiu ha tengut en compte el perjudici que suposarà aquesta decisió per als ciutadans de Mallorca». «Ho pagarem a preu d'or», ha advertit. A més, Serra ha criticat  l'equip de govern del Consell per dur endavant aquesta mesura i ha lamentat que «no hagi estat capaç de rectificar davant els mallorquins».

«Aquesta mesura és un capritx més d'uns governants que no volen baixar-se del ruc, i possiblement per la seva irresponsabilitat acabarem en els Tribunals pagant una indemnització molt major», ha conclòs Serra.

Paral·lelament, la presidenta del govern, Francina Armengol, ha fet públic en el seu perfil de Twitter «imatges històriques» de la gratuïtat del Túnel de Sóller.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.