Setmanari d'informació local - 138 anys

El Túnel de Sóller serà gratuït aquest divendres

16531

El túnel de Sóller serà gratuït a partir d'aquest divendres quan, a partir de les 00.00 hores les barreres s'aixequin per permetre la circulació gratuïta dels vehicles. Amb motiu del seu rescat, aquest dijous a les 23.30 hores la presidenta del Govern, Francina Armengol, el president del Consell, Miquel Ensenyat, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, es desplaçaran fins a l'entrada del túnel.

Es tracta de la darrera passa després que el Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) anul·lés la suspensió cautelar del rescat del túnel de Sóller, que finalment serà d'un total de 16,29 milions d'euros. Primerament, el cost del rescat estava calculat en uns 17,4 milions si es realitzava l'1 de setembre d'enguany. En dur-se a terme el 29 de desembre, la xifra pel rescat ha disminuït en reduir-se el nombre de dies que el túnel serà gestionat directament pel Consell.

Aquest dijous, els tècnics duran a terme l'acta de recepció de les instal·lacions. Així mateix, es formalitzarà el contracte nou de manteniment dels túnels de Sóller i la Mola. El contracte ja va ser adjudicat a la unió temporal d'empreses (UTE) Citelum-Comsa a l'agost, encara que es va haver de detenir a causa de la suspensió cautelar del rescat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.