Setmanari d'informació local - 138 anys

Identificats a Palma per cantar nadales a favor de l'alliberament dels presos polítics

16501

La policia espanyola ha identificat dues persones que cantaven nadales a la plaça de Cort perquè han cridat a favor de l'alliberament dels presos polítics. Els fets han ocorregut aquest mateix 25 de desembre, davant de l'Ajuntament, quan la 'Policía Nacional' ha demanat pels responsables d'un petit acte convocat per 'Música per la Llibertat'.

Segons ha explicat un dels identificats, un jubilat, un oficial de la policia nacional espanyola li ha demanat la documentació titllant-lo de cabecilla, a la qual cosa l'afectat ha contestat que ell no era «cabecilla de res» i tan sols «un ciutadà que canta nadales davant l'ajuntament de la seva localitat, com molts d'altres arreu dels Països Catalans, demanant la llibertat dels presos polítics». Malgrat les explicacions, els agents han identificat i anotat les dades del DNI de dues persones.

Entre d'altres cançons, els assistents havien entonat  'Els cants dels ocells' i 'Santa Nit' a Cort'. En acabat, la vintena de persones que s'hi congregaven han cridat la consigna 'Llibertat per a tots els presos polítics' (el «per a tots», segons han explicat, amb la voluntat d'incloure els presos polítics sahrauís pels quals es demanava la llibertat a la mateixa plaça de Cort, amb la presidenta Francina Armengol entre les presents...).
 
 
 
 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.