Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca disposarà de més horaris de tren durant la nit de Cap d'Any

16467
Serveis Ferroviaris de Mallorca comptarà amb trens de matinada durant la Nit de cap d'any. | E.P.

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha habilitat horaris especials durant les festes de Nadal i, com a principal novetat, l'empresa pública ha habilitat serveis durant la matinada de la nit de Cap d'Any, a les línies Palma-Sa Pobla i Palma-Manacor.

Així mateix, el servei començarà a funcionar a l'01.00 hores amb el primer servei des de Palma cap a Manacor i Sa Pobla i continuarà durant tota la matinada en tots dos sentits amb una freqüència d'un tren cada hora i mitja aproximadament, segons ha informat la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat aquest dissabte.

Respecte als dies 24 i 31, la diferència respecte a l'horari habitual és que el servei d'horabaixa finalitzarà abans; pel que l'última sortida des de Palma cap a Manacor s'efectuarà a les 20.10 hores i, en sentit contrari, a les 20.24 hores. L'última sortida de Palma cap a Sa Pobla es produirà a les 19.40 hores i a les 20.07 hores en sentit invers.

En relació al dia de Nadal, el servei quedarà reduït a vuit trajectes en cada sentit en les dues línies. El primer tren des de Palma cap a Manacor partirà a les 8.10 hores i a les 8.40 hores cap a Sa Pobla.

En aquesta línia, la primera sortida des de Manacor cap a Palma es produirà a les 9.24 hores i a les 10.07 hores de Sa Pobla cap a Palma.

A més, dia 1 de gener hi haurà en servei un total de deu trens en cada sentit. Així, el primer servei sortirà des de Palma cap a Manacor a les 6.10 hores, mentre que la primera sortida cap a Sa Pobla serà a les 06.40 hores.

En sentit contrari, el primer tren de Manacor cap a Palma partirà a les 7.24 hores i a les 8.07 hores des de Sa Pobla. Finalment, el dia 26 el servei serà l'habitual d'un dia festiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.