Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca valora positivament l'execució dels acords pactats amb el Govern

16417

MÉS per Menorca ha assenyalat com a positiu el compliment dels compromisos signats amb el Govern el passat 12 de juny en el marc dels 'Acords per Menorca', ja que segons han dit, «han permès l'execució de projectes històrics per a l’illa i la garantia que uns altres, que ja estan totalment encaminats, s'executaran».

Els diputats de la formació menorquinista Nel Martí i Patricia Font s'han reunit aquesta setmana amb la vicepresidenta del Govern, Bel Busquetes, i la consellera de Presidència, Pilar Costa, amb l'objectiu de valorar el compliment dels 'Acords per Menorca' Martí ha recordat aquest dijous que «ja són una realitat els projectes del Conservatori, l'Escola d'Adults de Maó o la zona per a malalts i familiars a Son Espases, entre altres».

No obstant això, ha assenyalat que encara hi ha qüestions en les quals s'està treballant perquè es puguin executar durant el pròxim any, tals com l'Escola d'Hostaleria de Ciutadella, l'aplicació de la Llei de Fosses o la proposta perquè els estudiants i malalts menorquins paguin com a residents en el transport terrestre a Palma.

Cal recordar que MÉS per Menorca es va comprometre a donar suport al Govern amb la condició que s'executessin una sèrie de propostes a Menorca. «Es tracta d'un compromís de mínims relacionat amb les persones, el medi ambient, la cultura i la llengua», ha manifestat Martí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.