Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell posa en marxa la Oficina de Responsabilitat Social

16341

El Consell ha posat en marxa la seva Oficina de Responsabilitat Social, que s'encarregarà d'incorporar criteris de responsabilitat social, ètica, mediambiental i de proximitat en els processos de contractació pública. El president del Consell, Miquel Ensenyat, i el conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, han presentat aquest dimarts l'Oficina al costat de la directora insular d'Hisenda, Pressupostos i Projectes, Cristina Ballester.

Ensenyat ha indicat que treballen en aquesta oficina des de fa mesos perquè està inclòs en els 'Acords pel canvi'. A més, consideren que és «un fet molt transcendent». D'altra banda, ha apuntat que existeix l'opció perquè «la capacitat d'impacte a escala econòmica es faci atenent a criteris ètics i també des del punt de vista de la sostenibilitat».

Per la seva banda, el conseller Bonet ha manifestat que van «un pas més enllà implantant la responsabilitat social en la gestió del Consell». Segons Bonet, l'oficina «neix amb una capacitat transversal» i avança cap a «que el Consell sigui una administració del segle XXI perquè els tràmits s'allunyin dels nombres i passin a tenir un component més social, més sensible amb la gent i amb el territori».

La finalitat és que els contractes es puguin «utilitzar com a eines que permetin l'ocupació de qualitat, el treball digne, la inclusió social, l'accessibilitat, el comerç ètic i la igualtat», segons ha indicat el Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.