Setmanari d'informació local - 138 anys

El programa Art Jove 2017 celebra aquest diumenge el lliurament de premis

16251
El programa cultural Art Jove 2017 celebra aquest diumenge el lliurament de premis. | CAIB

Aquest diumenge, 17 de desembre al Teatre Xesc Forteza de Palma, a les 19 h, se celebra l'acte de cloenda i lliurament de premis del programa cultural Art Jove 2017.

Segons ha comunicat el Govern, hi assistiran la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, acompanyada de la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur; Carles Gonyalons, director general d'Esports i Joventut, i Joan Ferrà, director de l'Institut Balear de la Joventut (IBJove), entre altres autoritats.

Tal com ha destacat l'Executiu, es lliuraran els premis de tots els certàmens de l'edició d'enguany del programa que impulsa IBJove des de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports: Arts Visuals, Còmic, Grups de Cambra, Il·lustració "Les paraules de Berta", Disseny de Moda, Disseny Gràfic, Fotografia, Joves Compositors i Dansa Contemporània.

Durant l'acte, hi haurà diverses actuacions dels premiats, com Psaiko Quartet, guanyador del certamen de Grups de Cambra del programa cultural Art Jove, que interpretarà un fragment de Der blutige Schaffner (für Saxophon-Quartett) de Robin Hoffmann, o Duet Demian que interpretarà la sonata II La Follia nuova. A Lament for George Cacciopo de William Allbright.

També es projectarà un vídeo resum de tota l'edició 2017, a més de les paraules de la consellera i de la presidenta de les Illes Balears. «En aquesta nova edició d'enguany, Art Jove ha continuat impulsant la professionalització dels joves artistes, a més de la descentralització dels actes del certamen; i així se n'han celebrat fora de Mallorca: a Menorca i Eivissa. A més, ha experimentat un creixement exponencial dels participants: dels 40 al 2014 (140 al 2016) ha passat als 240 al 2017», ha assegurat l'Executiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.