Setmanari d'informació local - 138 anys

La reunió entre PSIB i MÉS acaba sense acord i anuncien que les negociacions continuaran

16237

La reunió en la qual han participat aquest divendres els consellers Iago Negueruela i Pilar Costa i la consellera insular Mercedes Garrido per part del PSIB, i Lluis Apesteguia, Miquel Gallardo i Biel Frontera per part de l'Executiva de MÉS ha acabat després de més de dues hores de reflexió sense un acord sobre el relleu de la Vicepresidència i la Conselleria de Turisme; i han anunciat que les negociacions continuaran aquest dissabte.

Així mateix, Apesteguia ha qualificat la trobada de «positiva» i ha expressat que des de MÉS han compartit la seva única proposta amb els socis de Govern i que seguiran «reflexionant conjuntament». Per la seva banda, Negueruela ha comentat que s'està treballant per «prendre les millors decisions perquè el Govern continuï al servei de la ciutadania i donant respostes».

«Ens hem assegut els dos equips a fer les reflexions necessàries i de forma conjunta, amb total tranquil·litat i normalitat», ha afegit el conseller. Quant a noves propostes, Negueruela ha insistit que «hi ha coses que no s'han posat sobre la taula en cap moment i tampoc hi ha hagut vetos»; i ha reiterat que «estan treballant» i que continuaran fent-ho aquest dissabte «a primer hora» a la seu del PSIB.

Quant a l'absència de la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la líder de MÉS, Bel Busquets, el conseller ha defensat que l'equip de negociació està conformat per «persones que donen solvència» i que els partits «confien» que negociaran «de la millor forma possible». Finalment, Negueruela també ha destacat el «bon clima» que s'ha respirat durant la reunió i que seguiran parlant «amb total normalitat» , ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.