Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern afirma que no ha «acceptat ni rebutjat» la proposta de Busquets

16229

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha declarat aquest divendres que no han «acceptat ni rebutjat» la proposta de MÉS per Mallorca perquè la coportaveu parlamentària, Bel Busquets, rellevi Biel Barceló a la Vicepresidència i a la Conselleria de Turisme. També ha explicat que l'executiu «començarà converses i negociacions de manera immediata per consensuar i dialogar el nomenament».

A més, si bé no hi ha «ni prevencions ni vetos» ha demanat tenir en compte que es tracta d'un executiu amb diferents formacions polítiques pel que cal «seure i consensuar, sense perjudici de les reunions internes dels partits».

El decret de cessament de Barceló ja s'ha signat i serà publicat aquest dissabte al BOIB, quan es farà efectiu. Costa, qui ha agraït el treball de Barceló com a vicepresident i conseller, ha remarcat que tot just ha passat un dia des de la dimissió i que la reunió de l'executiva de MÉS per Mallorca ha acabat pràcticament de matinada aquest dijous, de manera que no han tengut temps de conversar.

«Com comprendran, un canvi en el Govern no ho farem per telèfon», ha dit la portaveu, qui ha manifestat que respecten els temps polítics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.