Setmanari Sóller

134
anys

Sílvia Tur recrimina al PP i a Ciudadanos que «criminalitzin» els docents

16143

13-12-2017

La diputada per Formentera, Sílvia Tur, ha recriminat al Partit Popular i a Ciudadanos que criminalitzin els docents i els inspectors d'Educació i ha considerat que el silenci del PP de Formentera el fa «còmplice» de les acusacions d'adoctrinament.

Segons ha recordat, aquest dimarts al ple del Parlament es va debatre una Proposició no de Llei a una iniciativa de Ciudadanos que, amb el suport del PP, pretenia sostreure a l'Executiu les competències en matèria d'inspecció educativa a favor de servei d'Alta Inspecció educativa de l'Estat. La iniciativa, que va ser rebutjada, denunciava actes d'adoctrinament per part de docents i centres públics de les Illes que, segons PP i Ciudadanos, «vulneren els principis constitucionals de garantia de neutralitat ideològica i respecte a les opcions religioses i morals».

Tur ha considerat «inadmissible» que les acusacions de Ciudadanos i PP es fonamenten en tweets i expressions d'opinió quan la Conselleria d'Educació i Universitat «no ha rebut a dia d'avui ni una sola denúncia per aquests fets, ni per part de pares d'alumnes, ni de docents».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris