Setmanari d'informació local - 138 anys

Campomar, sobre Barceló: «Ha estat una errada però té la nostra confiança»

16139

Aquest dimecres a la Tertúlia d'Ona Mediterrània han comentat la notícia de la setmana: el viatge pagat per Air Europa a Punta Cana del conseller de Turisme, Biel Barceló.

Què ha opinat al respecte cada partit?

Joana Aina Campomar, MÉS per Mallorca: Reiteram la confiança amb la feina de Biel Barceló com a diputat des de fa temps i sobretot com a vicepresident i conseller de Turisme. Aquest viatge realment no té res a veure amb la seva tasca de vicepresident. És fruit de la seva assistència a una tertúlia de futbol a Canal 4 des de fa més de 10 anys i que em sembla que anualment els patrocinadors agraeixen els tertulians la seva participació. Crec que Biel és la primera vegada que hi ha anat a un d'aquests aquests viatges, que podria haver anat més vegades.

Jo crec que quest viatge no s'ha fet com a vicepresident. Independentment d'això, sí que és vera que pensam que és desafortunat i de qualque manera entenem que es qüestioni que sigui adequat que hagi viatjat gratuïtament amb uns patrocinadors que podrien haver estat uns que no tenien res a veure amb el turisme. És evident que veim que ha estat inoportú. Aquest tipus de viatge es podia malinterpretar i s'ha malinterpretat, som conscients. És una errada per aquesta malinterpretació. Però defensam la feina que ha fet i que fa, que ha tengut reptes molt difícils perquè aquest govern ha adoptat reptes molt difícils.Té la nostra confiança i reiteram que ha estat una errada.

Jaume Sabater, Podem: Donat l'historial que arrossegam, quan u ocupa un càrrec públic ha de ser exquisit, escrupolós, ha d'anar més viu que la fam. És possible que aquest viatge l'hagi fet en un marc privat i que la coincidència que l'hagi pagat el president de Globalia sigui casualitat. Però en el moment que Biel Barcelo accepta el càrrec ets càrrec les 24 hores del dia, t'agradi o no t'agradi.

Pedro Ribas, Ciudadanos: Nosaltres tornarem a demanar la dimissió del conseller. És una persona que està exercint un càrrec públic i ha de ser escrupolós. I en aquest cas MÉS que ha estat un partit que ha fet campanya contra la corrupció. Aquest viatges és un suma y sigue. La dimissió de la directora de Turisme, el tema dels contractes... No pot ocupar ni un segon més el seu càrrec.

Josep Franco, El Pi: Estan sent 2 anys i mig convulsos en la Conselleria de Turisme: la dimissió de la directora de Turisme, l'Agència de Turisme amb Pere Muñoz, el tema dels contractes... Totes aquestes coses juntes fa que sigui qüestionable com està portant el tema de la conselleria. La critica que fem des d'El Pi és sobretot sobre la gestió que està fent del turisme. És corrupció el viatge? Jo pens que no però jo no hagués anat a aquest viatge.

Jaume Garau, PSIB: La política a vegades té coses d'aquestes. Aquest viatge del conseller de Turisme és un fora de joc però no és motiu de targeta vermella. La Conselleria de Turisme sempre ha estat la més complicada i la feina que ha fet Barceló és positiva i es veurà més a llarg termini.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.