Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Editorial Barcino presenta dijous les novetats de Llull a Palma

El gran acte tendrà lloc a les set del vespre al convent de Sant Francesc

16131

Editorial Barcino, segell de la Fundació Carulla, organitza un gran acte de presentació de les darreres novetats de Ramon Llull publicades, i ho fa a la ciutat on nasqué, Palma. Aquest acte tendrà lloc dijous 14 de desembre, a les set del vespre, al convent de Sant Francesc, on està enterrat el beat. L’esdeveniment vol posar de relleu la publicació de tres obres lul·lianes cabdals que Barcino ha publicat recentment i destacar la relació de l’autor amb l’illa de Mallorca, on va créixer i va fer diverses estades al llarg de la seva vida.

L’acte contarà amb la participació de Joan Santanach, filòleg medievalista i editor de la Barcino, que presentarà el Romanç d’Evast e Blaquerna i el Llibre de meravelles, i amb Sebastià Alzamora, amb qui Santanach conversarà sobre la seva adaptació al català actual del Llibre d’amic i amat. El toc musical i artístic l’afegirà el grup de glossa de l'Associació Cultural Glosadors de Mallorca que intervindran al llarg de l’acte i versionaran Llull. 

Més informació a: https://dbalears.cat/ciutat/2017/12/04/309085/editorial-barcino-presenta-desembre-les-novetats-llull-palma.html 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.