Setmanari d'informació local - 138 anys

# Correpalma: Més de 400 persones corren en defensa dels drets humans

16051
Centenars de persones han participat en el Correpalma. | Ajuntament de Palma

Aquest diumenge ha tingut lloc a Nou Llevant la primera edició de Correpalma, una cursa gratuïta, no competitiva, que s'emmarca en la commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans.

Aquest esdeveniment esportiu, organitzat per l'Institut Municipal de l'Esport, pretén ser una «eina de sensibilització, un espai de trobada i un lloc de participació ciutadana».


El batle de Palma, Antoni Noguera, i la regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, han donat la benvinguda a la carrera, on el batle ha llegit el poema "La Pau", de Lu Tien Min. Després de la presentació per part de les autoritats, el mediador del centre de menors Norai, Nafi Bahim Salem, ha exposat un manifest pels drets humans.

Tall de la cinta

La regidora ha realitzat el tall de cinta de la primera prova, on s'ha donat la sortida als més petits, de 0 a 3 anys, que han anat acompanyats dels seus pares. Correpalma, curses amb cor, ha congregat al parc Krekovic a més de 400 participants en les diferents proves, amb el lema solidari «corre pels drets humans».

La prova, en la qual s'han establert diverses categories, ha tingut el suport de diferents actuacions musicals a favor dels drets humans. També ha comptat amb l'actuació del cantautor Toni Bauçà, amb el tema "Horitzó", les percussions de 'Colomets per a la Pau' i de 'Tambors per a la Pau', que han tancat aquest esdeveniment cívic i esportiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.