Setmanari d'informació local - 138 anys

Un expert europeu en turisme accessible impartirà una conferència a Palma

15921

L'expert europeu en turisme accessible Emiliano DeFerrari de la Xarxa Europea de Turisme Accessible (ENAT) ha estat convidat per l'Agència de Turisme Balear (ATB) per fer una xerrada aquest dimarts en la quarta sessió del cicle de jornades per avançar cap a unes illes més accessibles.

Segons ha informat la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme en un comunicat, la ponència, que s'impartirà en anglès, es realitzarà de 09:30 h a 14:00 h a l’Arxiu del Regne de Mallorca.

DeFerrari explicarà com la Unió Europea pretén construir ponts entre tots els àmbits implicats que operen a Europa i que comparteixen l'objectiu de crear destinacions i ofertes més accessibles per als turistes. Així mateix, la conferència tractarà temes com el mercat europeu de turisme accessible a Europa, quan el volum de negoci i característiques, el potencial desenvolupament del Turisme Accessible a Europa i les oportunitats de negoci. Igualment, es parlarà sobre el turisme accessible a la pràctica i donarà a conèixer les necessitats dels turistes, la importància de la comunicació i la informació.

D'altra banda, també donarà a conèixer l’ENAT i la seva contribució al turisme accessible. L’ENAT és «la xarxa europea més important per a empreses de viatges i turisme i/o organitzacions que donen suport i fan que el turisme sigui accessible per a tots els clients d'Europa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.