Setmanari d'informació local - 138 anys

Atac feixista a La Tertúlia de Palma contra els CDR's

15885

Aquest diumenge el cafè teatre La Tertúlia de Palma ha estat víctima d'un atac feixista. Així ho ha denunciat aquest migdia un ciutadà a través de les xarxes socials després d'haver presenciat l'estat del cafè. 

«Viva la monarquia», «viva la corona», «viva el Rey», «Viva el caudillo» i simbologia neonazi són algunes de les pintades que han aparegut aquest diumenge a la porta de la Tertúlia contra els Comitès de Defensa de la República. Cal recordar que fa uns mesos, el cafè teatre ja fou atacat per un grup d'ultres durant un acte de campanya de la CUP, en el qual assistí la diputada de la formació, Eulàlia Reguant.

Alhora que se celebrava l'acte de campanya dins el local, al voltant de 20 ultres escridassaven en contra de la independència i la CUP. Cal destacar que aquest mitjà informà dies abans que la concentració feixista no tenia autorització de la Delegació del Govern espanyol. Així mateix, la policia no mostrà cap tipus de resistència i els convocants romangueren a les portes del local fins al final de l'acte.

Setmanes més tard, els CDR's convocaren al mateix local una assemblea oberta amb motiu de la creació d?aquest Comitè que va néixer per organitzar la defensa de la República catalana. L?assemblea, emperò, s?hagué de celebrar a les portes del local que quedà inundat després que una canonada hagués rebentat.  

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.