Setmanari d'informació local - 138 anys

Munar, citada a una segona vista prèvia per Studio Media

15801

L'expresidenta del Parlament i del Consell de Mallorca Maria Antònia Munar haurà de tornar a l'Audiència per a una segona vista prèvia l'11 de desembre després de no aconseguir un acord entre les parts en la vista que s'ha celebrat aquest dimecres.

L'exdirigent d'Unió Mallorquina (UM) ha arribat a l'Audiència Provincial de les Balears conduïda en un cotxe policial des de la presó de Palma, on compleix condemna per altres casos de corrupció.

La defensa de l'expresidenta havia estat treballant aquests darrers dies per aconseguir un acord però finalment no ha estat possible. Cal recordar que en aquest cas estan investigades un total de vuit persones, entre elles l'exvicepresident insular, Miquel Nadal, l'exconseller de Territori, Bartomeu Vicens, i l'exconseller de Presidència, Miquel Àngel Flaquer.

Per aquest cas, l'exdirigent d'UM afronta una petició de set anys de presó per presumptament beneficiar Studio Media Comunicació, una empresa vinculada a membres del partit, amb més de tres milions d'euros de fons públics a través de diversos contractes en els quals la Fiscalia aprecia nombroses irregularitats detallades en el seu escrit.

Paral·lelament es va tractar de donar a l'empresa un contracte complementari de més de 50.000 euros que varen detenir els serveis de fiscalització prèvia del Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.