Setmanari d'informació local - 138 anys

Carbonell assegura que ha actuat amb «eficiència dins la legalitat»

15781

L'exdirectora general de Turisme Pilar Carbonell ha assegurat que no coneixia «ni quin aspecte tenia» l'empresari Bartalomé Cursach encara que sí al directiu del Grup Cursach, Bartolomé Sbert, de la seva època en restauració, i ha insistit que no va haver-hi cap tipus de tracte de favor ni es va beneficiar a les seves empreses o a les de cap altre administrat.

Així ho ha manifestat aquest dimecres Carbonell després de declarar durant gairebé dues hores davant el titular del Jutjat d'Instrucció número 12 de Palma, el jutge Manuel Penalva, com investigada en la causa de corrupció dins de la Policia Local de Palma. «En el temps que jo he estat, en dos anys i quatre mesos, puc dir, i em reiter i vull defensar la meva innocència, que ni el Grup Cursach ni qualsevol altre grup s'ha beneficiat de cap tracte de favor, ni de cap acceleració d'expedients», ha defensat l'exdirectora general de Turisme.

En canvi, Carbonell ha assegurat que l'Administració sí que ha actuat «amb diligència i amb eficiència» encara que ha afegit que ella no ha anat a cercar personalment l'expedient del Grup. Sobre aquest tema, l'exdirectora general s'ha mostrat «molt tranquil·la», ja que considera que les seves funcions i actuacions han estat les correctes, «sense beneficiar a ningú que s'hagi posat en contacte directament».

«El meu telèfon el té molta gent i les persones es posaven directament en contacte amb mi. Si tenguessin punxat el meu telèfon, tendrien centenars de trucades interessant-se per com està el seu expedient», ha explicat en sortir del Jutjat.

«Eficiència dins la legalitat»

Sobre les converses, Carbonell ha comentat que des de la Conselleria es tracta de ser «el més cordials i eficients possible, dins de la legalitat». «Això és simplement el que he fet, ser eficient en la legalitat», ha reiterat. Per aquest motiu, l'exdirectora general de Turisme ha precisat que ha vengut  a defensar la seva innocència, ja que, ha dit, no ha fet «absolutament gens ni per Cursach ni per a un altre grup fora de la legalitat».

Carbonell ha assegurat que confia en la Justícia i ha aclarit que «cal deixar-la treballar». Encara així s'ha mostrat confiada que finalment sigui desimputada després de la seva declaració. «He vengut a defensar la meva innocència i el meu advocat farà el que cregui pertinent», ha indicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.