Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca se suma a la campanya de sensibilització contra la violència masclista

Un total de 66 institucions s’han sumat a la campanya de la direcció insular d’Igualtat

15549

Els edificis oficials del Consell i 45 municipis han penjat aquesta setmana les banderoles de la campanya de sensibilització de la direcció insular d'Igualtat entorn del 25 de novembre Dia Internacional per a l'Eliminació de la violència masclista.

En concret, són 11 edificis oficials dels quals s'inclouen el Palau Reial, la Misericòrdia, la Llar de la infància i joventut, l’IMAS, l'Hipòdrom de Son Pardo, el Poliesportiu de Sant Ferran i els quatre espais de dones que estan a Inca, Manacor, sa Pobla i Felanitx.

Per part dels ajuntaments, han estat 45 els que han demanat la banderola per penjar-la als espais públics amb la finalitat de fer-ho extensible a tota l'illa. Dins d'aquest marc, les institucions públiques de Mallorca manifesten així el rebuig contra les violències masclistes i reconeixen el compromís de lluitar i treballar per la seva erradicació com una prioritat.

Així mateix, els busos de l'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) duran fins al diumenge un llaç morat penjat en un dels retrovisors. Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma aquest dimecres, d'aquesta manera l'EMT se suma als actes del 25-N Dia Internacional contra la violència cap a les dones.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.