Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimeco lliura més de 1.700 de signatures a Cort per demanar il·luminació nadalenca en 5 zones

15535

Pimeco ha continuat amb les iniciatives de protesta i reivindicació d'una «millor il·luminació nadalenca» en diferents zones de Palma.

El president de Pimeco, Bernat Coll, acompanyat pel president de l'Associació de Comerciants de General Riera, Bernat Busquets, han lliurat a l'Ajuntament 1.741 signatures reivindicant «més suport al petit comerç i il·luminació en aquestes festes en cinc zones comercials».

Bernat Coll ha remarcat que no hi ha elements «objectius» més enllà de la «voluntat política que impedeixin posar llums de Nadal en aquests carrers». 

Així mateix ha assegurat que els criteris tècnics de seguretat als quals apel·la l'Ajuntament «queden en entredit quan en altres zones els llums es pengen de branques d'arbres o es connecten de forma poc segura».

Des de Pimeco es recorda que el fet de no disposar d'aquesta il·luminació «genera un perjudici important a aquests establiments que veuen minvada la seva caixa en la campanya més important de l'any».

Bernat Coll argumenta que l'Ajuntament encara és a temps de «rectificar» i «esperam que el batle ofereixi solucions ja que el regidor d'infraestructures s'ha negat en rodó menyspreant així el petit comerç que genera economia local i milers de llocs de treball».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.