Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens insisteix a Armengol que cessi Barceló per crear «crisis contínues de Govern»

15503

La portaveu parlamentària del PP, Margalida Prohens, ha tornat a demanar a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que cessi el vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, a qui ha acusat de crear «crisis contínues de Govern».

Així mateix, en sessió plenària, Prohens ha assegurat que Barceló «és el màxim responsable dels contractes menors, ha fet el ridícul amb la Llei turística i descarrega responsabilitats en subordinats que no li fan cas».

«La seva nefasta gestió i protagonisme està gastant el Govern. El turisme es mereix un conseller que no estigui cremat, que tengui il·lusió i noves idees», ha manifestat la portaveu, qui ha sostengut que si Armengol no el cessa «serà còmplice del que fa i, sobretot, del que no fa».

Per la seva banda, la presidenta del Govern li ha respost a la portaveu que el seu partit no pot donar consells fins que no torni els diners que li deu a les arques públiques.

Sobre les millores en turisme, Armengol ha enumerat el conveni d'Hostaleria, l'augment de xifres de turistes i el creixement dels empresaris de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.