Setmanari d'informació local - 138 anys

Alfonso Rodríguez, reelegit secretari general del PSIB de Calvià

15453
Alfonso Rodríguez amb el nou equip del PSIB calvianer. | PSIB

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, ha estat reelegit secretari general del PSIB calvianer en una assemblea que ha servit per renovar la direcció local del partit i per dibuixar els reptes de cara als mesos que vénen.

En aquest sentit, Rodríguez ha defensat que «necessitam més temps per seguir construint el Calvià que volem, més enllà del 2019». Per aconseguir-ho, el socialista s'ha marcat com a objectiu «créixer electoralment i demostrar a la ciutadania que si hi ha un partit de govern, sensat, que no fa experiments i que té un projecte de futur és el Partit Socialista».

Bon exemple d'això és que, tal com ha explicat Rodríguez, en dos anys «hem aconseguit quatre milions de l'Impost del Turisme Sostenible per Calvià, tendrem una nova escola d'adults, hem doblat el pressupost destinat a beques per estudiants, hem donat feina i formació a més de 170 joves a través de l'IFOC i tantes altres coses que ens queden per fer».

Sobre aquest balanç de gestió també s'ha pronunciat la secretària general de la Federació del PSIB de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha apostat per «estar orgullosos de ser socialistes» i per «ampliar la nostra majoria per seguir governant a Calvià, perquè es nota que torna a governar el Partit Socialista».

A més a més, Garrido ha insistit en el fet que «tenim les idees, la gent i els valors per seguir governant i poder consolidar tots aquells projectes de canvi que estam posant en marxa des de les institucions».

Finalment, també el secretari d'Ocupació del PSIB-PSOE i portaveu de la Comissió Executiva, Iago Negueruela, ha volgut deixar clar que «som el partit més creïble, perquè amb la nostra acció de govern estam demostrant que complim els nostres compromisos i a més tenim un projecte de futur a diferència del PP, que no representa cap alternativa».

De fet, Negueruela ha recordat que «enguany hem presentat el pressupost més social de la història però també el més social, mentre que el PP prefereix un pressupost petit, amb retallades que repercuteixin sobre la classe social i treballadora de les nostres illes».

La nova Comissió Executiva dels Socialistes de Calvià està formada per:

Secretari General – Alfonso Rodríguez

Secretari d'Organització – Juan Recasens

Secretari de Política Municipal – Marcos Pecos

Secretària de Comunicació i Xarxes – Marta de Teba

Secretari de Mobilització i Administració – Xisco Guarí

Secretària d'Igualtat – Marta López

Secretari de Formació i Ocupació – David Gómez

Vocalies – Amir Alhasani

Olga Granados

Ramón García

Pepa Ruiz

Mayte Albertí

Nati Francés

Andreu Serra

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.