Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem 'descentralitza' les reunions del Consell Ciutadà amb una trobada a Menorca

15441
Podem ha celebrat aquest dissabte la primera reunió del Consell Ciutadà Autonòmic (CCA) a Menorca. | Podem

Podem Illes Balears ha celebrat aquest dissabte migdia la primera reunió del Consell Ciutadà Autonòmic (CCA) a Menorca. En concret, s'ha celebrat a la seu de Podem de Ciutadella.

Segons ha assegurat el partit, estan «molt contentes que per fi aquestes reunions surtin de Mallorca i es facin també en la resta d'illes». La intenció de la nova direcció del partit, com ja es va deixar clar en els documents, «és donar molta més importància a les mal nomenades 'illes menors'. També s'ha parlat de les noves iniciatives per a millorar la participació des de les bases».

A la reunió del CCA també s'ha fet palès «el bon funcionament del nou sistema organitzatiu a la nostra formació, que té com a objectius agilitzar la presa de decisions internes i donar més espai a les aportacions per a un major aprofitament de la intel·ligència col·lectiva».

Major interacció

«Volem que, tant la gent que tenim a les institucions com a les bases, interaccionin molt més per aportar una major riquesa a tots els debats que tenim a la nostra formació. Per això, s'instaurarà, per exemple, una nova intranet per comunicar les pròximes reunions del CCA, i que serà un nou espai obert a la militància», ha explicat el partit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.