Setmanari d'informació local - 138 anys

Unes 500 persones participen en el 25 aniversari del Parc Natural de Mondragó

15439
Vicenç Vidal, conseller de Medi Ambient, durant l'aniversari del Parc de Mondragó. | CAIB

Unes 500 persones han participat aquest dissabte en el 25 aniversari del Parc Natural de Mondragó, un dia festiu en el qual s'han dut a terme diferents activitats entre les quals han destacat els tallers infantils i un itinerari guiat per Ses Coves del Rei.

A l'acte també han assistit el conseller de Medi ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal; el director general d'Espais Naturals i Biodiversitat, Miquel Mir; i el director gerent de l'Ibanat, Joan Ramon, segons ha informat la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca.

Així mateix, durant el matí s'ha pogut visualitzar al Centre d'Informació el vídeo 'Mondragó, ara i sempre' que van realitzar els alumnes i professors de l'IES Santanyí.

A més, també s'ha pogut veure un mural de més de tres metres de llarg que han dibuixat els alumnes del CEIP Blai Bonet, també de Santanyí. Com a mostra d'agraïment per aquests regals, la setmana passada es van lliurar als alumnes diferents materials didàctics editats per la Conselleria.

Pressió social

Així mateix, el conseller Vidal ha recordat que «Mondragó es va salvar de les excavadores gràcies a la pressió social i ara ho podem gaudir com a parc natural. Vint-i-cinc anys de la seva protecció amb festa, amb educació ambiental, donant aquests valors de la naturalesa als més petits».

Per la seva banda, el director del Parc, Tomàs Bosch, s'ha mostrat «molt satisfet» per la gran participació de totes les parts implicades al parc. Finalment, la celebració ha acabat amb un berenar i el lliurament d'obsequis als participants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.