Setmanari d'informació local - 138 anys

Vueling investiga l'expulsió de dues menorquines per parlar en català

15357

El director executiu de xarxa de rutes de Vueling, Manuel Ambriz, ha confirmat aquest dimecres que estan investigant «un possible incident» en un vol Barcelona-Menorca, després que dues dones denunciassin que havien estat expulsades de l'avió per parlar català. En cap cas els responsables de Vueling han admès que es tractàs d'una discriminació lingüística.

Ambriz ha assenyalat que un fet així els «entristeix molt» i que no desitgen actuar d'aquesta manera «amb cap client». «És una cosa que estam investigant, tant amb els nostres treballadors com amb les clientes», ha declarat en resposta a una qüestió dels periodistes en una roda de premsa a Palma.

Amb tot, l'executiu ha destacat que en la seva empresa hi ha més de 50 nacionalitats i que són «respectuosos en tot moment». A més, ha subratllat que la majoria dels treballadors parlen català, encara que el seu manual d'operacions els obliga únicament a conèixer castellà i anglès.

«No entrarem en més detalls», ha tancat Ambriz, que ha conclòs subratllant que volen «tenir la versió completa dels fets».

Cal recordar que aquestes dues menorquines expulsades de l'avió de Vueling varen explicar al diari VilaWeb amb tot detall com se les va tractar injustament per raó de llengua i com aquest «possible incident» que assenyala Vueling les va deixar a terra, sense cap possibilitat de volar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.