Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació Carulla presenta els Premis a l’excel·lència pedagògica Baldiri Reixac

En aquesta 40ena edició l’organisme atorgarà 101.000 euros en premis

15339

Els Premis Baldiri Reixac de la Fundació Carulla arriben a la 40ena edició. Durant tot aquest temps han reconegut l’excel·lència pedagògica dels professors i les escoles capdavanteres i han apostat per una escola de qualitat on el català és la llengua comuna.

El seu compromís amb l’escola en català continua més vigent que mai, tant pel que fa al reconeixement com a l’impuls de nous projectes. Amb els Premis Baldiri Reixac, la Fundació Carulla vol donar resposta als reptes de l’escola d’avui a les terres de parla catalana amb el català com a tronc sòlid des d’on construir una escola de qualitat i enfortir la cohesió social.

En total, aquesta edició atorgaran 101.000 euros a escoles, docents i alumnes, repartits de la següent manera: escoles (12 premis de 3.000 euros als millors projectes de centre i un de 4.000 € al Premi UOC d’innovació); professors i mestres (4 premis de 4.000 euros) i alumnes (50 premis de 900 euros). El termini de presentació de treballs finalitzarà el proper 26 de gener de 2018.

La campanya del 40 aniversari dels Premis Baldiri Reixac la protagonitza l’actor Quim Masferrer i per donar-li la màxima difusió possible han creat un web monogràfic dels premis, on es poden consultar les bases del concurs: www.impulsemelsbaldiri.cat

Durant els 40 anys dels Premis Baldiri Reixac han reconegut 25.000 alumnes, 500 escoles i 250 mestres i professors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.