Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern amplia els ajuts per als desplaçaments interilles dels esportistes i clubs

15305

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha ampliat els ajuts per als desplaçaments interilles dels esportistes i clubs.

Segons ha informat la Conselleria, aquest dimarts ha sortit publicat al Butlletí Oficial de les Balears (BOIB) la resolució a través de la qual s'aproven aquests ajuts que, segons recorda el Govern, han experimentat una millora en relació als esportistes que es podran beneficiar, ja que s'inclouen com a novetat les categories infantil i cadet, que s'afegeixen a les de juvenil, júnior i absoluta ja existents.

La partida pressupostària suma un total d'1,5 milions d'euros, amb els quals es cobreix el cent per cent de les despeses de desplaçament entre les Illes per als clubs i esportistes.

Una altra de les millores en relació a aquests ajuts és que també s'inclouen com a novetat per a aquesta nova temporada els trajectes de l'esport en edat escolar entre Eivissa i Formentera, que abans assumia el Consell d'Eivissa.

Les finals d'esport escolar que organitza el Govern també s'inclouen dins d'aquests nous ajuts, que assumeix així la despesa de desplaçament dels esportistes. Amb tot, es promou la descentralització de les finals. A Eivissa, aquest any se n'han fetes dues, i dos a Formentera, i el 2018 hi haurà fins a set a Eivissa i dos a Formentera.

Amb aquests ajuts se subvencionen els desplaçaments interinsulars realitzats entre el 20 de desembre de 2017 i el 10 de febrer de 2019, seguint el procediment detallat en la resolució publicada, 14 de novembre, en el BOIB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.