Setmanari d'informació local - 138 anys

Impuls a la iniciativa 'Pa d’aquí' amb el repartiment de 275.000 bosses

15303

L’Institut d’Innovació Empresarial (IDI) repartirà 1.000 bosses de cel·lulosa identificatives de 'Pa d'aquí, forn i tradició' a cada un dels punts de venda adherits a la marca de qualitat. En total, es distribuiran 275.000 bosses que cobriran els 275 establiments amb el distintiu que es va llançar l’any passat de forma conjunta entre l’IDI i l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.

Aquest nova iniciativa respon a la voluntat de consolidar la marca de 'Pa d’aquí, forn i tradició', que va tenir molt bona acollida entre els forners i pastissers de les Illes Balears. Les bosses de cel·lulosa contribuiran a expandir i donar a conèixer el distintiu entre els consumidors i clients dels forns.

El projecte pretén que el consumidor identifiqui la marca amb pa de qualitat, tradicional i saludable. Per acollir-se a la marca, els forns han de tenir obrador i han d’elaborar un 70 % dels productes a la venda. A més, han de fer dues varietats dels pans considerades tradicionals de les Illes Balears: el pa pagès, el pa de xeixa, el llonguet, la magraneta, la viena, el panet d’oli, la galeta d’Eivissa, el cóc i la galeta d’oli. Els consumidors poden reconèixer els establiments adherits a la marca per un vinil identificatiu amb la imatge de 'Pa d’aquí, forn i tradició'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.