Setmanari d'informació local - 138 anys

Marcel Cranc i Ombra actuen a la fira Trovam de València

15267
Marcel Cranc durant la seva actuació a la fira Trovam. | CAIB

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics (ILLENC) du els grups musicals Marcel Cranc i Ombra a la fira Trovam de València, que s’ha inaugurat aquest dijous a Castelló i s’allarga fins diumenge 12 de novembre.

Aquesta fira és un punt de trobada i de dinamització musical i cultural referent al territori valencià. El Govern ha destacat que per als artistes balears suposa «no només una oportunitat d’entrar en contacte amb l’entorn cultural de la regió i conèixer el treball dels músics valencians, sinó que també és una ocasió per donar-se a conèixer a un públic nou i penetrar dins el mercat musical del País Valencià i, a més, contactar amb més de 400 professionals del sector, entre organitzadors i programadors».

Marcel Cranc i Ombra han estat els grups seleccionats per part de Trovam d’entre totes les propostes que va rebre l’ILLENC després de convocar un procés de selecció. Marcel Cranc hi ha actuat aquest divendres 10 de novembre a l’Auditori de Castelló i Ombra actua aquest dissabte 11 de novembre a la Sala de Cambra.

Debats i xerrades

Durant els dies de fira també se celebren una sèrie de debats i xerrades destinades als professionals de la indústria musical valenciana en les quals l’Institut d’Estudis Baleàrics hi és present. L’objectiu és poder mantenir reunions amb agents, programadors, promotors i productors.

Finalment, es presenta a la fira de Castelló la xarxa Quatre Vents, un projecte que vol unir fires de la Mediterrània que comparteixen objectius i territoris, format per les fires Trovam, el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània de Manresa i FiraB!. La xarxa Quatre Vents s’ha presentat ja a la resta d'aquestes fires. Amb la presentació a Castelló s’haurà presentat a tots els territoris que la conformen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.