Setmanari d'informació local - 138 anys

Cultura contracta la catalogació del llegat fotogràfic i l'arxiu personal de Catany

15223

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha contractat un servei per fer la classificació i catalogació del llegat fotogràfic i l'arxiu personal de la casa del fotògraf Toni Catany a Barcelona, un treball que s'ha iniciat aquest mes de novembre. Aquesta és la primera fase de la conservació i posada en valor del llegat del fotògraf de Llucmajor. La segona fase serà l'any que ve amb la digitalització del seu fons fotogràfic.

Des del Govern han informat que aquesta adjudicació és un pas més cap al futur Centre Internacional Fotogràfic Toni Catany, després que s'hagi fet efectiu aquest passat dimarts la donació de la casa familiar del fotògraf per part de la Fundació Toni Catany i que ha assumit el Govern perquè la gestioni la Conselleria de Cultura.

D'altra banda, el Govern ha ressaltat la donació de l'immoble del també fotògraf de Llucmajor Tomàs Monserrat, que el Consell acaba de cedir al Govern, i que fins ara era propietat de la institució insular.

D'aquesta manera, indiquen, es tanca un període incert amb l'objectiu que el futur Centre Internacional Fotogràfic Toni Catany comenci a ser una realitat, quan un tercer immoble, conegut com a la Trinxa, passada a ser propietat també del Govern, que disposa en el 2018 de 2,3 milions d'euros per començar a avançar en les primeres fases del projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.