Setmanari d'informació local - 138 anys

L'APB proposa col·laborar amb Medi Ambient i Cort per la neteja del litoral de la ciutat

15219

El president de l'Autoritat Portuària de Balears (APB), Joan Gual, ha remès una missiva al conseller de Medi ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, per proposar-li una actuació coordinada amb Cort per mantenir neta la badia de Palma. Segons ha explicat a l'APB, la carta, que també ha estat enviada al batle de Palma, Antoni Noguera, ve motivada per «les recents queixes sobre la presència de residus en el litoral de la capital».

Per aquest motiu, Gual ha assegurat que això «tendria un major component preventiu». «Estic convençut que els equips tècnics propis, i tal vegada d'experts externs, poden oferir-nos una adequada anàlisi i també solucions al problema», ha exposat.

Així mateix, el president de l'APB ha recordat que l'organisme ja duu a terme labors de neteja de les aigües interiors del port amb la recollida anual de 185 metres cúbics a l'any de residus «generats tant per la mateixa activitat portuària, com per l'abocament de torrents, col·lectors i altres procedències de mar obert».

A manera de conclusió, en la seva carta ha exposat que «el gaudiment de la ciutat a través d'aquesta primera línia lliure d'obstacles visuals que Palma presenta, no pot ser considerada de cap altra forma que com una prioritat per a qualsevol de les tres administracions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.