Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] El 'Polònia' homenatja els presos polítics

15207

El programa Polònia de TV3 d?aquest dijous ha estat marcat per l'empresonament de mig Govern i de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

L'exitós programa de sàtira política, dirigit per Toni Soler, ha tengut setmanes molt complicades quant a l'elaboració dels guions. Les circumstàncies de l'actualitat política de Catalunya han anat canviant dia rere dia i, fins i tot, el dijous passat varen optar per no emetre el programa que tenien preparat.

Aquesta setmana sí que hi ha hagut episodi i ha estat tot un èxit. Les xarxes socials s'han omplert de comentaris d'agraïment a l'equip del Polònia per dur tot allò que el Govern espanyol fa i desfà amb Catalunya a l'humor. Després de l?habitual discurs final de Queco Novell, l'actor que interpreta a Carles Puigdemont, la càmera segueix a una membre de l?equip que es dirigeix als camerinos amb la perruca i les ulleres del president. Allà ho deixa en un bust on hi ha un cartell que diu Carles Puigdemont. La càmera continua desplaçant-se per la resta de l'habitació i van apareixent les caracteritzacions tots els presos polítics.

El moment:

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.