Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Acaba la temporada d’estiu i l’Aeroport de Palma tanca el Mòdul A

15197

L'Aeroport de Palma ha tancat les portes del Mòdul A, una vegada finalitzada la temporada d'estiu, per adequar la capacitat de l'edifici terminal al trànsit de viatgers. Segons ha informat Aena, Son Sant Joan és un aeroport turístic pel que experimenta una variació considerable en el trànsit de passatgers i moviments d'aeronaus entre les temporades d'estiu i d'hivern.

Per això, el Mòdul A romandrà tancat durant els mesos de menor trànsit i els vols que solien operar en aquest mòdul es trasllada al Mòdul C. L'Aeroport ha traslladat l'equipament de la Unitat de Fronteres del Cos Nacional de Policia al C per realitzar els corresponents controls fronterers, ja que els viatgers d'aquestes destinacions necessiten mostrar el seu passaport.

Aquest període de tancament s'aprofitarà per ampliar la zona de control de passaport i realitzar altres actuacions per millorar la qualitat del servei. Aquesta mesura suposa també un estalvi en recursos energètics com a climatització i il·luminació. Quan s'iniciï la nova temporada d'estiu, depenent de la necessitat de l'aeroport i la seva programació de vols, aquesta zona tornarà a habilitar-se. Enguany és el setè any consecutiu que l'Aeroport de Palma tanca el mòdul, la qual cosa suposa mantenir tancades totes les seves passarel·les, així com les seves 17 portes d'embarcament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.