Setmanari d'informació local - 138 anys

Formentera registra fins a 14 casos de violència masclista fins al mes d’octubre

15191

Formentera ha registrat 14 casos de violència masclista fins al mes d'octubre, segons ha informat el Consell, que ha concretat que l’any passat s'havien atès fins a la mateixa data un total de 18 casos.

La institució ha anunciat que la consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, i dues tècniques participaran en unes jornades de l'Institut Balear de la Dona per crear estratègies de coordinació interinstitucional i la intervenció amb víctimes de violències masclistes.

A més, el Consell ha presentat aquest dijous el cartell d'activitats organitzades per celebrar el Dia Internacional contra la violència de gènere, que es commemorarà el pròxim 25 de novembre. Enguany les activitats s'inicien aquest dissabte i es perllongaran fins al 29 de novembre.

La consellera de Benestar Social ha destacat que el Consell col·labora amb Espai Dones per «organitzar aquest tipus d'actes que són diversos, però que tenen el mateix objectiu: lluitar contra la violència de gènere». Entre altres activitats, aquest dissabte a les 20.00 hores es representarà a la Sala de Cultura l'obra 'Hilos', de l'actriu Rosa Díaz, Premi Nacional d'Arts Escèniques 2011.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.