Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell aprova una moció de rebuig a les acusacions d’adoctrinament a les escoles

15181

El Consell de Mallorca, a proposta d’El Pi, ha aprovat aquest matí una moció en defensa del sistema educatiu i del professorat mallorquí. En aquesta moció, defensada pel portaveu d’El Pi, Toni Pastor, es rebutja la campanya orquestrada les darreres setmanes contra el sistema educatiu de les Balears i contra el professorat.

Pastor ha argumentat que aquesta campanya no té el més mínim fonament i que només persegueix «crispar l’opinió pública». El portaveu d’El Pi ha volgut deixar clar que el sistema educatiu i el professorat mallorquí han estat i són respectuosos sempre amb els drets i llibertats fonamentals dels alumnes i dels pares i que la seva feina, en democràcia ha contribuït a la cohesió social.

Mercè Bujosa, per part de MÉS per Mallorca, ha denunciat: «En el moment d'emergència educativa actual, tornam a viure un atac a la comunitat docent per part de Ciudadanos».

Des del PSIB, Miquel Àngel Coll ha explicat que el debat en educació «hauria de ser com millorar el sistema educatiu, no insultar els docents com fa Ciudadanos».

En la moció també es demana que el Consell de Mallorca expressi la seva absoluta confiança en la qualitat del sistema educatiu de les Balears i doni ple suport al Parlament i al Govern en la defensa de les seves competències en matèria d'educació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.