Setmanari d'informació local - 138 anys

Posen en marxa la campanya 'Relaxa't amb el comerç de Palma'

15145

La patronal Afedeco ha anunciat la posada en marxa de la campanya 'Relaxa't amb el comerç de Palma' que té com a finalitat dinamitzar comercialment el centre de la ciutat i que estarà operativa fins a mitjans de novembre. Així, els clients de més de 300 establiments adherits a l'esmentada campanya rebran un massatge capil·lar en carpes que estaran ubicades als carrers més cèntrics de la ciutat.

El president i vicepresident d'Afedeco, Rafael Ballester i Pere Mesquida, juntament amb l'equip de persones que integren l'esmentada campanya, entre elles, el seu coordinador, massatgistes, tècnics de logística i hostesses d'informació donaran a conèixer aquest divendres els detalls d'aquesta iniciativa i explicaran de quina manera els clients dels petits comerços adherits a 'Relaxa't', podran beneficiar-se d'un massatge capil·lar.

En un comunicat, la patronal ha assenyalat que la campanya «vol cridar l'atenció del consumidor i potencial client del comerç de proximitat per la seva originalitat». Així, han apuntat que amb la posada en marxa de 'Relaxa't' «es volen destacar les característiques pròpies del comerç local, com són la calidesa, el servei i l'atenció personalitzada, promovent simplement la figura d'un dia de compres relaxant a Palma, en comparació amb l'estrès i la tensió de les grans superfícies i centres comercials».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.