Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma se suma al Dia internacional contra la violència cap a les dones

15143

L’Ajuntament de Palma se suma al 25-N Dia internacional contra la violència cap a les dones amb un programa d’activitats conjunt amb institucions i entitats socials que comença dia 11 i acaba el 30 de novembre. Un programa que tracta des de diferents perspectives la violència cap a les dones, amb iniciatives destinades a joves o obres de teatre de carrer.

El regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, ha destacat que el programa «és una oportunitat per posar damunt la taula les violències masclistes i visibilitzar-les. Amb aquesta iniciativa es vol fomentar espais de reflexió i, també, treballar en diverses solucions per avançar en la lluita contra aquesta xacra de forma col·lectiva». El programa també inclou els serveis d’atenció de les diferents institucions.

Programa

El programa recull diferents activitats, des de xerrades fins a exposicions o col·loquis. És el següent:

  • 11 de novembre: Diada informativa als carrers de Palma durant la qual es repartiran fulletons i s’informarà sobre els programes i les institucions que disposen de serveis d’atenció a la violència de gènere.

  • 17 de novembre: projecció del documental “Volar” i presentació per part de dues de les protagonistes, Leticia Martínez-Alcocer de la Torre i Nerea del Campo Aguirre. A les 19.30 hores al Teatre Catalina Valls.

  • 18 de novembre: conferència d’Irantzu Varela, periodista i activista feminista. A les 11.30 hores al Centre Flassaders.

  • 23 de novembre: inauguració de l’exposició “Expressions artístiques de dones i infants supervivents de la violència de gènere 2017: Una imatge, 1000 sentiments / Ni una +”, organitzat per IRES i INTRESS. Centre Flassaders a les 19 hores.

  • 24 de novembre: Acte “El control no és amor: vull viure l’amor en llibertat”. Organitzat per Espais Joves i Dinamo. A les 18 hores a l’Espai Jove Llevant (c/ Pere d’Alcàntara Penya).

  • El 25 de novembre l’Ajuntament es sumarà a la manifestació contra les violències masclistes convocada pel moviment feminista de Palma.

  • Concurs de microrelats i fotografia: es centrarà amb el tema “El control no és amor: vull viure l’amor en llibertat”. Per a joves d’entre 14 i 30 anys.

  • Teatre de carrer: es faran diferents representacions al carrer. El 24 de novembre a la plaça Porta Pintada (17 i 17.45 hores); el 25, al Mercat de Son Fuster (11 i 11.45 hores) i el 28, al Mercat Municipal de Pere Garau (11 i 11.45 hores).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.