Setmanari d'informació local - 138 anys

Jarabo creu que Fachin «s'ha equivocat» i hauria d'haver-se posat a disposició de Catalunya en Comú

15077

El diputat de Podem a les Balears Alberto Jarabo creu que el fins ara secretari general de Podem a Catalunya, Albano-Dante Fachin «s'ha equivocat» i que s'hauria d'haver posat «a disposició de la gent de Catalunya en Comú» i d'Ada Colau.

Segons Jarabo, Fachin «hauria d'haver estat més conscient» del posicionament de la formació, que està «amb Catalunya en Comú». Per a Jarabo, Colau ha estat «una de les veus més raonables en aquest conflicte» al costat de la batlessa de Madrid, Manuela Carmena.

«Si la majoria entén que la solució ha de ser política, i així ho diuen les enquestes, crec que hauríem d'estar tots amb aquesta majoria per facilitar que aquesta relació entre la Catalunya i el Govern de l'Estat sigui possible», ha dit Jarabo.

Jarabo també ha dit que és moment de ser «radicalment conscients que la solució no passa per la victimització» en el conflicte català.

Albano-Dante Fachin ha anunciat aquest dilluns que deixa la Secretaria General de Podem i la militància del partit després de la intervenció que el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha fet de la marca catalana en convocar des de Madrid una consulta a les bases sobre participar en les eleccions del 21 de desembre en coalició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.