Setmanari d'informació local - 138 anys

Darrers dies per participar en l'enquesta del cartell musical de Sant Sebastià

15033

Aquest diumenge finalitzarà el termini per poder participar en les enquestes ciutadanes per orientar el cartell musical de la revetlla de Sant Sebastià, a través de la web tufaspalma.cat. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest divendres, els residents amb targeta ciutadana poden indicar quins grups/artistes principals els agradaria que toquessin a la plaça d'Espanya i plaça de la Reina i tot l'itinerari musical de la plaça Joan Carles I.

De moment, un total de 350 persones han respost a les enquestes online que enguany es complementaran amb 600 enquestes a peu de carrer que s'han realitat durant aquesta setmana en diferents punts dels cinc districtes de Palma.

En la plaça d'Espanya, els participants poden triar entre Nacha Pop, M-Clan, Diego Martín, Maleïda Nerea, Paula Rojo i Nena Daconte.; mentre que a la plaça de la Reina, els candidats són Medina Azahara, OFunkillo, Ulls de Bruixot i David de Maria.

Respecte a l'itinerari musical de la plaça Joan Carles I, es plantegen l'opció de Revetlla Pop (Coc Malla, Marcos González, Lily's House, Donallop i L'equilibriste ), opció de Revetlla heavy metall (Udo, Ca de Bou, Hellfire Cluv, Bay City Killers i És Fossers), i l'opció de Revetlla 'festa i ball' (Txarango, La Gran Orquestra Republicana Cirko i Jorra i Gomorra).

El resultat de les enquestes serà decisiu per definir el cartell musical d'aquestes places i servirà, a més, per orientar a l'assessor musical de l'Ajuntament de Palma en la confecció del cartell musical definitiu de la Revetlla de Sant Sebastià 2018.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.