Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears participen a la fira de músiques del món «més important», a Polònia

14913

La Conselleria de Cultura, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics (Illenc), ha participat amb una paradeta pròpia en la fira de músiques del món 'Womex' de Polònia. La fira s'ha celebrat del 25 al 29 d'octubre a Katowice. Des del seu 'stand', l'IEB ha duit a terme una agenda de reunions amb professionals del món de la música, com a agents, programadors, promotors i productors.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, les trobades han servit per donar a conèixer a professionals del Regne Unit, Canadà, Brasil, Xile, Perú, Índia, Polònia, Sèrbia, Egipte i Argentina propostes artístiques en l'àmbit de les músiques del món. D'altra banda, els tècnics de l'Illenc han difós la línia de projecció exterior per a projectes de música (a la qual es poden acollir els artistes balears o els organitzadors de les activitats), i també de 'Fira B!'.

D'altra banda, el dissabte 29 al migdia es va organitzar una trobada informal a la paradeta per als professionals acreditats, juntament amb l'Institut Català d'empreses Culturals, per reforçar la creació de noves relacions.

A la fira han assistit 12 professionals de les Balears, entre músics, representants i organitzadors de festivals, acreditats a través de l'Illenc.

En l'àmbit musical, al llarg del 2017 l'Illenc també ha participat a Eurosonic (Groningen), Babel Med Music (Marsella), Jazz Ahead (Bremen), Primavera PRO (Barcelona), Classical Next (Rotterdam), Festival Sónar (Barcelona), Mercat de Música Viva de Vic, Fira Mediterrània de Manresa, Monkey Week (Sevilla) i BIME (Bilbao), i té previst assistir a Trovam (Castelló), Bafim (Buenos Aires) i el Huddersfield Contemporary Music Festival (Anglaterra).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.