Setmanari d'informació local - 138 anys

El curtmetratge mallorquí 'Woody & Woody', preseleccionat als Premis Goya

14823

El curtmetratge d'animació mallorquí 'Woody & Woody' ha passat a la primera fase de preselecció de la 32 edició dels Premis Goya de l'Acadèmia del Cinema Espanyol amb el que passa a ser candidat (juntament amb altres nou obres) a una possible nominació.

Segons informen des de la productora, 'Woody & Woody' és un curtmetratge d'animació dirigit per Jaume Carrió i produït per CEF Produccions i Tomavistes, amb el suport de la televisió autonòmica IB3 i el Consell de Mallorca. L'origen del curtmetratge és una obra de microteatre de l'escriptora i guionista Laura Gost que ha estat adaptat per la mateixa Gost. El curtmetratge és un diàleg entre un Woody Allen d'uns trenta anys i un altre octogenari, en el qual estan presents les obsessions d'aquest director.

La pel·lícula compta amb la participació de l'actor Joan Pera, la veu oficial de doblatge del director durant més de trenta anys. Segons destaquen, quatre mesos després de la seva estrena oficial a Palma, la cinta ja acumula 25 seleccions en festivals de dins i fora d'Espanya i ha guanyat quatre premis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.