Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciudadanos demana que es retiri el sou als diputats d'ERC i PDeCAT

14649

El partit polític Ciudadanos ha remès una carta a la Mesa del Congrés en el qual demana formalment es retirin els sous als diputats d'ERC i el PDeCAT per les seves «reiterades absències» aquestes darreres setmanes, així com els doblers que reben via subvencions als grups parlamentaris.

En aquest sentit, han acusat els diputats de tots dos partits catalans d'haver «desatès» les activitats parlamentàries, això és, les reunions de la Junta de Portaveus i les comissions. Ciudadanos es refereix, per exemple, a l'absència dels diputats dia 20 de setembre, dia en que es dugueren a terme detencions a la Conselleria d'Economia. Precisament per condemnar aquests fets, els diputats catalans no acudiren a l'hemicicle.

Fins i tot han retirat en les últimes setmanes alguns punts de l'ordre del dia dels Plens que s'han celebrat fins avui. No obstant això, aquesta setmana, tant uns com uns altres han assistit als tres dies del Ple, encara que si que han estat baixa en diferents comissions parlamentàries.

Precisament aquest dimarts, el diputat taronja Toni Cantó va avisar des de la tribuna als parlamentaris del PDeCAT que anaven a demanar que els llevessin el sou, avís que la diputada Lourdes Ciuró va replicar amb un tall de mànigues des del seu escó.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.