Setmanari d'informació local - 138 anys

Carbonell reitera que no va fer «cap tracte a favor» del grup Cursach

Carbonell ha comparegut aquest dijous en la Comissió de Turisme, a petició del Grup Parlamentari Podem

14605

La directora general de Turisme del Govern balear, Pilar Carbonell, ha negat qualsevol tracte a favor del Grup Cursach i ha tornat a insistir, durant la seva compareixença en el Parlament, que ella no va forçar «cap procediment a favor». Carbonell ha comparegut aquest dijous en la Comissió de Turisme, a petició del Grup Parlamentari Podem, després que el seu nom aparegués en el cas del sumari que investiga la presumpta trama de corrupció en la Policia Local de Palma.

«Sbert va parlar amb mi perquè s'interessava pel seu expedient, com fan tants altres empresaris, i jo li vaig informar de l'estat de tramitació simplement. En cap moment se li va donar un tracte de favor», ha remarcat Carbonell durant la seva intervenció parlamentària en relació a la conversa que va mantenir amb el directiu del Grup Cursach, Bartolomé Sbert.

Així, la directora de Turisme ha dit «estar encantada» de poder venir a la Comissió de Turisme a poder respondre a les preguntes dels parlamentaris perquè «la transparència és part del meu treball dins del departament que dirigesc», ha recalcat. «Com a càrrec públic, és el meu haver d'i la meva obligació donar resposta i així ho faig», ha insistit sobre aquest tema.

Carbonell ha recalcat que, com a directora general, no està «ni imputada ni investigada», si bé, ha indicat que «donarà les explicacions en el cas que sigui necessari». La directora general ha manifestat que el seu objectiu és «explicar als diputats quin és el procediment que segueix un expedient d'addicional quarta, com és el cas de la conversa amb Sbert» i, en aquest sentit, ha remarcat que «en cap moment ha signat cap informe vinculant sense els informes previs dels tècnics de l'Administració».

«Tal vegada, pel meu caràcter afable i proper fa que sigui simpàtica, i que retorni totes les trucades. Ho he fet fins ara i ho seguiré fent, perquè a més crec que tots els ciutadans es mereixen una resposta, per això es dirigeixen a l'administració i això va ser el que vaig fer en aquest cas amb el senyor Sbert», ha manifestat en ser qüestionada per la conversa que va mantenir amb el directiu del grup Cursach.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.