Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació assegura que no té cap denúncia sobre adoctrinament a les aules

14571

El conseller d'Educació, Martí March, ha assegurat aquest dimecres que en el seu departament no tenen cap denúncia sobre adoctrinament a les aules i que estan en contra de qualsevol adoctrinament. «Volem una educació en valors de la democràcia, de drets humans i de la dignitat», ha remarcat. En declaracions als mitjans de comunicació, March ha explicat que d'haver-hi un problema «en tot cas, seria un sol centre, quan a les Balears hi ha més de 400 centres».

«Donam suport sempre a la comunitat educativa enfront dels atacs irresponsables de dirigents polítics, tant de les Balears i estatals, o d'entitats socials en contra de la comunitat educativa» ha assenyalat. «Si hi ha una denúncia», ha dit, «es prendrien decisions, però estam en un estat de dret». «Una denúncia en un mitjà no pot ser prova si no va acompanyada d'una denúncia real i de l'aprovació d'aquesta denúncia», ha remarcat.

Així mateix, ha dit que el renou que es fa respecte a aquest tema «no es correspon amb la pau i el treball pedagògic». «Els interessos ideològics fan un mal favor a les escoles de les Balears», ha remarcat. «Em sap greu entrar en aquestes dinàmiques perquè alguns usen el tema de Catalunya, un tema molt complex, per dur a terme trasgresions de la realitat», ha censurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.