Setmanari d'informació local - 138 anys

UGT: «Cort paga de manera il·legal gairebé 18.000 euros al cap de la Policia»

14555

La Federació d'Empleats i Empleades dels Serveis Públics d'UGT (FeSP-UGT) ha qüestionat aquest dimecres «la legalitat del plus de productivitat anual de 17.950 euros que l'Ajuntament de Palma ha abonat al cap de la Policia Local en la nòmina de setembre».

El pagament d'aquesta retribució en concepte de productivitat va ser aprovat per un decret de batlia el passat juliol a proposta de la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, que es basava en un informe del director de l'àrea, Martí Capó, segons explica UGT.

Al parer de l'organització sindical, l'Ajuntament ha incomplert tots els preceptes legals per atorgar aquest plus de productivitat al màxim responsable de la Policia Local de Palma. «No s'han justificat els criteris d'aquest plus de productivitat en el ple municipal, ni s'ha portat a la taula de negociació com correspon a una retribució complementària, tampoc no s'ha complert el requisit del seu coneixement públic per part de la resta de funcionaris i representants sindicals», ha explicat la FeSP-UGT.

La central sindical ha anunciat que presentarà un recurs contenciós administratiu per demanar la nul·litat del decret de batlia i que es retorni a les arques públiques els diners cobrats pel cap de la Policia Local.

«La negociació directa i secreta de la regidora Angélica Pastor amb el cap de Policia sense el coneixement previ dels sindicats mostra un menyspreu absolut cap als representants dels treballadors i cap a la normativa aplicable», ha criticat l'organització sindical.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.