Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament se solidaritza amb Sánchez i Cuixart

Els diputats han abandonat l'hemicicle per condemnar els fets

14525

Diversos diputats pertanyents als grups parlamentaris Podem, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca i PSIB han detengut l'activitat parlamentària del ple que s'estava celebrant aquest dimarts i han guardat un minut de silenci per mostrar la seva condemna per l'empresonament dels presidents de l'Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, respectivament.

Així, els parlamentaris han abandonat l'hemicicle i s'han manifestat a les portes del Parlament amb cartells que feien al·lusió als empresonaments i exigint la llibertat per als presidents de l'ANC i Òmnium.

Així mateix, un dels cartells que han exhibit és el de la convocatòria d'aquest dimarts horabaixa, a les 19.00 hores, d'una concentració silenciosa que tendrà lloc enfront de la Delegació del Govern espanyol a les Balears per exigir la llibertat de Cuixart i Sánchez.

La concentració silenciosa ha estat convocada per la Coordinadora d'entitats per la democràcia sota el lema '#Llibertat Jordis!, presos polítics representants de la societat. Durant tota la sessió plenària, diversos parlamentaris d'aquests grups han exhibit aquests mateixos cartells des del seu escó.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.