Setmanari Sóller

134
anys

El Parlament se solidaritza amb Sánchez i Cuixart

Els diputats han abandonat l'hemicicle per condemnar els fets

14525

17-10-2017

Diversos diputats pertanyents als grups parlamentaris Podem, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca i PSIB han detengut l'activitat parlamentària del ple que s'estava celebrant aquest dimarts i han guardat un minut de silenci per mostrar la seva condemna per l'empresonament dels presidents de l'Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, respectivament.

Així, els parlamentaris han abandonat l'hemicicle i s'han manifestat a les portes del Parlament amb cartells que feien al·lusió als empresonaments i exigint la llibertat per als presidents de l'ANC i Òmnium.

Així mateix, un dels cartells que han exhibit és el de la convocatòria d'aquest dimarts horabaixa, a les 19.00 hores, d'una concentració silenciosa que tendrà lloc enfront de la Delegació del Govern espanyol a les Balears per exigir la llibertat de Cuixart i Sánchez.

La concentració silenciosa ha estat convocada per la Coordinadora d'entitats per la democràcia sota el lema '#Llibertat Jordis!, presos polítics representants de la societat. Durant tota la sessió plenària, diversos parlamentaris d'aquests grups han exhibit aquests mateixos cartells des del seu escó.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris