Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera visita el nou Casal Comunitari Litoral que «dinamitzarà la zona del Molinar»

14495

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha visitat aquest dilluns el nou Casal Comunitari Litoral, on estava el Servei d'Atenció i Promoció Sociolaboral, en el Molinar i que, ara, acollirà les oficines de Palma Activa i projectes per dinamitzar aquest barri i el Coll d'en Rabassa.

El batle ha considerat que «és una bona notícia perquè es dóna contingut a aquest equipament». «Es realitzaran intervencions socioeducatives per a nins i joves, hi haurà punts d'informació juvenil i per a la dona, hi haurà una sala d'informàtica, tot amb la idea de dinamitzar als joves de la barriada», ha dit.

Així, la planta baixa d'aquest edifici acollirà un projecte de prevenció per a nins, joves i famílies, desenvolupat per l'associació Espiral, i contribuirà a dinamitzar aquests barris. El conveni signat, el passat mes de setembre, entre l'Ajuntament i Espiral permetrà dotar de diferents serveis per al barri com un punt d'informació juvenil que estarà obert a totes les persones que ho necessitin, majoritàriament joves en dificultats socials.

També es desenvoluparan projectes d'orientació laboral i formatius: sessions individuals, tallers, cursos. Així mateix, es realitzaran programes de conciliació familiar i serveis oberts a qualsevol persona amb necessitat de conciliació. També hi haurà un servei d'assessorament per a associacions, un servei de consulta i assessorament jurídic i de gestió, un punt d'Informació i Atenció a la Dona, serveis d'Informació i orientació sobre ocupació, habitatge, formació, oci i temps lliure, habitatge.

A més les dependències d'aquest edifici es podran utilitzar per dur a terme activitats del Centre Municipal de Serveis Socials de Litoral. En la segona planta de l'edifici se situaran en el futur oficines de PalmaActiva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.