Setmanari d'informació local - 138 anys

Amics de la Terra celebra el Dia d'Acció per la Justícia Climàtica i Energètica

14465
El grup d’Amics de la Terra amb el mural de Soma. | Amics de la Terra

Una vintena d'activistes de Amics de la Terra han participat aquest dissabte en el Dia d'Acció per la Justícia Climàtica i Energètica, una iniciativa que també s'ha realitzat en més de 30 països.

A l’Estat espanyol, els grups locals de l'associació han organitzat accions descentralitzades a cada territori amb una activitat central comuna a tots els grups, segons ha explicat l'organització.

Així mateix, els activistes han pintat un mural de manera col·lectiva per denunciar «a les grans empreses energètiques l'abús de drets humans i per la seva responsabilitat enfront del canvi climàtic».

Mural de Soma

En l'acció de Mallorca s'han realitzat diferents activitats paral·leles a la pintada del mural col·lectiu amb l'artista Soma, com una «gimcana sobre energia amb superherois renovables, un concert amb el grup La Vereda i un taller de poesia musical improvisada amb els missatges dels assistents».

Amb el mural realitzat en una paret de l'Institut Aurora Picornell al barri de Nou Llevant, Amicsde la Terra ha denunciat que a Mallorca el model energètic es basa «en la crema del carbó per produir electricitat, una massificació de cotxes, avions i creuers, i les prospeccions petrolíferes amenacen les nostres costes»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.